Schrijf een nieuw bericht voor Edith

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
36 berichten.
Roxanne Roxanne schreef op 13/02/2020 om 18:43:
Op maandagavond 13-1 is ons mooie meisje Liz geboren. Omdat het ziekenhuis vol was werden wij ‘s nachts om 00:30 naar huis gestuurd. Gelukkig kwam Edith toch nog naar ons toe, en heeft ze ons midden in de nacht geholpen met opstarten. Dat was goud waard!

De kraamweek was top! Veel geleerd, en daarnaast werd alles geregeld, ontbijtjes, het huishouden. De borstvoeding was in het begin pittig, ik had zoveel pijn. Maar mede dankzij het het meedenken en de hulp van Edith toch doorgezet.

Lieve Edith, je bent een topper! Met jouw kennis, geduld en zorgzaamheid ga jij nog veel gezinnen een mooie kraamweek bezorgen!
Fam Wiendels Fam Wiendels schreef op 07/02/2020 om 15:47:
Lieve Edith,
Zoals ik op je Facebook pagina heb geschreven kon onze kraamweek niet beter! Wat een geweldige professionele, lieve, gezellige vrouw ben jij. Zoveel kennis en rust in het overbrengen daarvan.
Het was fijn dat we zaken hadden besproken in de zwangerschap en je sprong daar echt super op in op het moment dat dat nodig was in de kraamweek.
Tevens echt petje af hoe je bent omgegaan met onze zoon en super hoe je ook voor m’n man de kraamweek onvergetelijk hebt gemaakt. Hij voelde zich op z’n gemak en heeft genoten van de rust die je met je meenam.
Het klaarmaken van ontbijt/lunch en zelfs avondeten, het huishouden, de zorg voor mij en de kleine, de aandacht aan onze zoon van vier en de tijd die je m’n man gaf om z’n dochter te leren kennen waanzinnig! Ga zo door lieve Edith, je bent goud waard voor ieder gezin die jou mag krijgen als kraamverzorgster.

Liefs Monique en Kevin Wiendels
Richelle Helder Richelle Helder schreef op 07/02/2020 om 15:22:
Een super fijne start gehad dankzij Edith! Ze is heel lief, geduldig, zorgzaam en kundig. Ze zorgt er voor dat je vol vertrouwen verder gaat na de Kraamweek, maar ook tijdens de eerste week is ze niet naar huis gegaan voor het goed voelde.

Ze heeft goed voor ons 3e gezorgd, waardoor ook mijn vriend goed bij kon komen. Edith heeft alles onder controle in het huis en heeft zelfs geholpen met de kerstboom afhalen, aangezien we dat zelf niet meer gered hebben voor de bevalling. Er ontbrak dus echt niets!

We hadden ons geen betere start kunnen indenken, nogmaals heel erg bedankt!

liefs,
Jasmin, Richelle en Mila
Erik & Angel & Dion Erik & Angel & Dion schreef op 17/11/2019 om 18:09:
Lieve Edith,

Wat heb je ons de afgelopen week goed geholpen. Hoe jij ons heb opgevangen thuis na terugkomst uit het ziekenhuis was super. Je werkt flexibel en je was er wanneer wij je nodig hadden.

Je hebt ons goed op weg geholpen met onze kleine man. Met de borstvoeding was je heel geduldig en kwam je met goeie tips. Ook van de draagdoek gaan wij zeker nog veel plezier van hebben.

Ook in het huishouden heb je ontzettend veel werk verzet. Kortom,, zoek je een goede kraamhulp dan heb je aan Edith een hele goeie.

Groetjes
Erik,Angel & Dion
Fiona Fiona schreef op 25/10/2019 om 19:52:
Onze dochter kwam geheel onverwacht te vroeg. Waardoor ze de eerste 5 weken in het ziekenhuis moest verblijven. Edith heeft daar super op ingespeeld en ons enorm geholpen. Ze dacht goed mee en kwam met handige adviezen.

Eerst toen ik ook weer thuiskwam. Ze heeft super voor mij gezorgd en geholpen met bijvoorbeeld advies over het kolven. Al was het lastig, omdat ik natuurlijk zo vaak mogelijk in het ziekenhuis was. Maar ze paste zich aan, aan de tijden die fijn waren voor mij. Ik was ook erg blij hoe geduldig ze was en hoe vaak ze dingen herhaalde. Dat was nodig met mijn zwangerschapsbrein en zware vermoeidheid.

Ook heeft ze ons goed op weg geholpen, toen de kleine eenmaal thuis was. Ondanks dat er weinig extra (door de verzekering vergoede) tijd was, voor die periode. En ondanks dat ze een prematuur was, wat extra moeilijkheden geeft (sondevoeding, etc.) Heeft ze ons in de korte tijd het vertrouwen gegeven, dat we het zelf konden. Met praktische tips en uitleg, over de dingen die we nog niet geleerd hadden in het ziekenhuis. Waaronder het dragen in de draagdoek. We dragen de kleine er nog steeds in rond. Ideaal om je handen vrij en haar dicht, warm en veilig tegen je aan te hebben. De kleine vond en vind het nog steeds heerlijk!

Wat ik ook erg fijn vond, was dat ze het eerlijk aangaf wanneer ze iets niet wist. Dat ging dan overigens meer over ‘prematuurdingen’. Want over de normale dingen en natuurlijke kraamzorg had ze meer dan genoeg kennis. Maar dan zelfs nog bedacht ze creatieve oplossingen voor dat soort prematuurproblemen.

Dus Edith bij deze, het late, maar niet minder gemeende: heel erg bedankt!

Groetjes,
Fiona, Marijn en Liv
Marloes Marloes schreef op 10/09/2019 om 14:50:
Edith is de beste ' huisgenoot' die we ooit hebben gehad voor een week! Ze is zo prettig in huis aanwezig (perfecte balans tussen ruimte geven aan je eigen weg vinden, je eigen ding doen en advies en zorg bieden). We hebben genoten van de liefde volle zorg die Edith heeft geboden. Ongekend wat ze elke dag in huis voor elkaar kreeg, van het luisterend oor, fijne adviezen, mee kijken met de borstvoeding, tips geven en daarnaast het huis op orde houden! Het gaf letterlijk zo veel rust. Ook heel fijn hoe ze er niet alleen voor moeder en baby was maar ook voor partner en broertje.
Bernice Bernice schreef op 01/09/2019 om 07:59:
Lieve Edith, je was voor ons alle drie in alle opzichten een geweldige kraamzorg!

Bij ons kennismakingsgesprek voelde het meteen goed en de week die je bij ons doorbracht waren jij en je kundige ervaring precies wat we hoopten.
Onze kleine man was met 3,5 week te vroeg en wat extra medische zorg te wereld gekomen en bij thuiskomst uit het ziekenhuis was het zo fijn dat je die avonduren ons familieleven een zachte landing gaf. Door jouw goede tips in borstvoeding geven zijn we in een week tijd van fles naar borst gegaan. Wat we als heel erg fijn hebben ervaren is je flexibele en pragmatische inslag met de gezelligheid er bovenop. Ook jouw expertise met draagdoeken was fijn, hierdoor was ons eerste moment buiten de deur als gezin een klein feestje. En door jouw advies van gebruik van kokosolie heeft ons ventje nooit luieruitslag gehad - één van de vele goede adviezen... We denken met een heel warm gevoel terug aan deze week en bij een eventuele tweede bellen we je meteen op! Dank Dank Dank!
Brian, Jessie, Lizzy & Jimmy Brian, Jessie, Lizzy & Jimmy schreef op 15/08/2019 om 08:28:
Super relaxte kraamweek gehad dankzij Edith! Dankzij haar helemaal kunnen wennen als gezinnetje van 4. Zorgde dat alles in huis aan kant was, ging haar gangetje en natuurlijk de goede zorgen voor ons alle 4. Ook onze dochter van 3,5 kon goed met haar overweg en Edith betrok haar bij alle dagelijkse dingen of speelde even met haar.
Fabiënne Fabiënne schreef op 25/06/2019 om 18:29:
Lieve Edith,

Bedankt voor de goede zorgen. Niet alleen voor onze zoon Novan, maar ook voor mij :-).

Alles kon op onze eigen tempo gaan en alle keuzes werden gerespecteerd (wel of geen borstvoeding).

Door de goede begeleiding gingen vol zelfvertrouwen verder na de kraamweek.

Bedankt!

Groetjes,

Fabiënne, Marvin en Novan
Joost en Maaike Joost en Maaike schreef op 18/06/2019 om 18:44:
Na een voorbereiding van precies 9 maanden stonden we daar, ontslagen uit het ziekenhuis. klaar... maar wat wisten we nu eigenlijk ... Gelukkig was Edith daar! In 7 dagen hebben we van begin tot eind enorm genoten van de expertise en de knowhow van Edith! Op de dag dat ze weg ging was dat best emotioneel. Maar ze heeft ons goed voorbereid op alles dat kwam. Als we iemand moeten aanraden is dat zeker en vast Edith!

Nogmaals bedankt voor je goede zorgen!

Maaike, Elin en Joost
Stefan Stefan schreef op 14/06/2019 om 12:40:
Edith,
Nogmaals bedankt voor alle goede zorgen. We hadden ons geen betere kraamhulp kunnen wensen. We hebben erg veel van je geleerd!
Eda & Zafer Akar Eda & Zafer Akar schreef op 19/05/2019 om 09:11:
Na een zware bevalling heeft Edith ons heel goed, deskundig, liefdevol en prettig bijgestaan. Haar adviezen waren zeer waardevol. Ze had veel geduld en begrip en had veel kennjs in huis. Alles werd altijd in overleg gedaan en ze was ook in voor een gezellig praatje. We zijn heel tevreden en blij dat Edith ons heeft bijgestaan 10 dagen lang. Zelfs nadien bekommert ze zich en is ze bereikbaar voor vragen. We zullen haar missen! Zonder haar hadden we het niet gekund als kersverse nieuwe ouders. Zeker een aanrader dus! Bedankt Edith! 🙏💙
Manuela Manuela schreef op 03/04/2019 om 16:50:
Op 22/03/2019 is onze dochter Noëlle geboren.
Dezelfde avond mochten wij nog naar huis en stond Edith gelijk voor ons klaar!
De dagen erna was ze er elke dag van ‘s ochtends tot ‘s middags precies de tijden die we netjes hadden afgesproken.

Alles was duidelijk in overleg gegaan en als iets niet duidelijk was werd het met geduld en liefde voor haar beroep opnieuw verteld.

Voor Noëlle, mama en papa werd heel goed gezorgd en alles werd gedaan.
Van heel veel geduld vanwege de krampjes tot schoonmaken tot gezellig even kletsen over alles en nog wat.
En zelfs nu krijgen we nog belangstellende berichtjes of alles goed gaat, en als er vragen zijn worden die nog steeds beantwoord!


Lieve Edith ontzettend bedankt voor je hulp en gezelligheid!

Liefs, Mitchel, Manuela en Noëlle
Anneliese, Sjoerd en Yara Anneliese, Sjoerd en Yara schreef op 12/03/2019 om 20:48:
Wat hebben wij een fantastische kraamweek gehad. Vanaf het allereerste contact hadden we meteen al een leuke klik met Edith. Dat gevoel werd in de kraamweek alleen maar sterker en hoorde ze helemaal bij ons nieuwe gezinnetje.

Nadat wij 's avonds laat uit het ziekenhuis kwamen stond zij direct al voor ons klaar.

Ze heeft ons in een week super goed voorbereid op het ouderschap. Van verschonen tot in badje. Ze liet ons alles zelf doen en coachte ons er door.

Ze respecteerde onze keuzes mbt borstvoeding, kolven etc. en hierin gaf zij ons hele waardevolle adviezen.

Edith zorgde zowel voor de kleine als voor papa en mama.
We hadden ons geen betere kraamhulp kunnen wensen, wat een onwijs lieve vrouw.

We missen je nog steeds!
Liefs Anneliese, Sjoerd en Yara
Gydo, Milou en Loet Gydo, Milou en Loet schreef op 14/02/2019 om 09:53:
Dinsdag alweer afscheid moeten nemen van Edith die ons tijdens de kraamweek fantastisch heeft bijgestaan! Ik had niet beter kunnen wensen.
Wij hebben genoten van haar aanwezigheid, haar rust, haar fruithapjes, haar goede zorgen en hadden het niet zonder haar gekund. Zonder twijfel nodig ik haar vast uit voor als er een volgende komt en zal ik haar bij iedereen aanraden! Ik gun iedereen een kraamweek met Edith!

Lieve Edith, bedankt voor alles en we gaan je missen! Dikke knuffel van ons 3.
Erwin en Ruby Erwin en Ruby schreef op 26/01/2019 om 17:07:
Op 8-01-2019 is onze dochter Mila geboren. Eenmaal thuis kwam Edith voor de opstart van de week kraamzorg. We hebben een hele fijne tijd gehad. Edith straalt rust uit wat heel belangrijk is in een periode van veel hectiek. Edith heeft veel geduld en niks is te veel gevraagd. Wat wij vooral fijn vonden was dat Edith haar ding deed en wij zo de ruimte kregen om ons ding te doen.

Lieve Edith,
We hebben een leuke, leerzame week gehad.
Bedankt voor alles!

Groetjes,

Erwin, Ruby & Mila.
Michelle en Neto Michelle en Neto schreef op 05/12/2018 om 16:03:
28-11-18 is ons mooie mannetje geboren de volgende dag mochten wij naar huis Edith heeft ons super ontvangen en stelt je gelijk op je gemak
Alles word goed, rustig en duidelijk uitgelegd als je maar even twijfelt of je het wel goed doet neemt Edith dat gevoel al snel weg
Wij hebben echt een super leuke, gezellige en leerzame week gehad
Lieve Edith u heeft ons zo goed op weg geholpen heel erg bedankt voor alles!

Lieve groetjes

Neto Michelle en een heleboel kusjes van Kauê
Familie schepers Familie schepers schreef op 21/11/2018 om 22:35:
Lieve edith,

Het is alweer een paar weekjes geleden dat je bij ons was, wat een leuke week hebben we gehad.
Je was zo lief voor onze kleine Fleur en grote broer Sem. Boodschapen doen en gelijk door naar de speeltuin, niks is jou teveel.
Wij waren opzoek naar een kraamverzorgster die onze keuze’s accepteerde. En die hebben wij zeker gevonden in jou. Voor de kraamweek hadden we elkaar al 2 keer gezien, voor ons fijn om te weten wie er voor onze kleintjes ga zorgen en voor Sem ook heel fijn dat er iemand komt die hij al kon.
Wat ik heel fijn vond is dat je mijn me ding liet doen, ook al voelde jij je er soms een beetje bezwaard door als ik zelf een wasje deed bijvoorbeeld.
Wij hopen je nog een keertje te zien, Sem zou dat heel erg leuk vinden.

Nogmaals bedankt voor de leuke en gezellige week en alle goede zorgen!!

Heel veel liefs henri, elma, sem en kleine fleur
Nikki, Vincent & Julie Nikki, Vincent & Julie schreef op 06/11/2018 om 16:16:
Op 18-10-2018 is onze prachtige dochter geboren. Eenmaal thuis uit het ziekenhuis kwam Edith voor de opstart van de kraamzorg. Edith is een ontzettend lieve, zorgzame en kundige vrouw. Meteen met de eerste kennismaking was er een hele fijne klik.
Ze heeft ontzettend veel kennis van alles wat betreft de baby maar ook van borstvoeding en dragen(in een draagdoek).
Ze heeft veel geduld en zorgt ervoor dat er rust blijft, ook op het moment dat de ouders bepaalde dingen erg spannend vinden.
De benodigde informatie word goed over gebracht en je kan met al je vragen bij haar terecht.
Ondanks dat ik er een beetje tegen op zag om een ‘vreemde’ in huis te hebben vond ik het jammer dat haar tijd bij ons er op zat!

We zijn haar heel dankbaar dat we, mede dankzij haar inzet, een hele goed start hebben gehad met z’n drietjes.

Liefs,

Nikki, Vincent en Julie
Milou, Luciën en Jacky Milou, Luciën en Jacky schreef op 10/10/2018 om 12:32:
Vorige maand is ons eerste kindje geboren en kwamen wij met z'n 3en thuis, een onbeschrijfelijk gevoel. Edith heeft ons in de kraamweek enorm goed begeleidt, gecoacht en geholpen. Van verschonen tot borstvoeding en van huishoudelijke hulp tot mentale steun, Edith heeft het allemaal. Ze werkt secuur en geduldig, neemt de tijd en let goed op het welzijn van alle gezinsleden. Het is erg fijn om haar in huis te hebben, wij hadden 8 halve dagen en dat werkte heel goed. Een aanrader! Dankjewel Edith voor een vliegende start met z'n 3en!

Liefs van Milou, Luciën en Jacky