Schrijf een nieuw bericht voor Edith

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
66 berichten.
Manuela Godin Manuela Godin schreef op 15 mei 2023 om 13:09
Dank je wel voor de fijne week Edith! Heel fijn alles wat je voor ons gedaan hebt en we hebben veel van je geleerd. Je was heel professioneel en we hebben echt heel veel aan je gehad. Dank je wel!

Groetjes Manuela Michael en Tess
Marcella en Thijmen Marcella en Thijmen schreef op 22 februari 2023 om 14:19
Lieve Edith,

We hadden ons geen betere kraamhulp kunnen wensen. Zelfs onze grootste criticus poes Keesje heeft je geaccepteerd, en dat is echt een bijzondere prestatie😏
Dankjewel voor je goede tips, inzet, geduld, en de gezelligheid. Ik ben bang dat je het erg druk gaat krijgen, want wij gaan je overal aanbevelen😊

Dankjewel en liefs,
Marcella, Veerle en Thijmen
Lex, Chantal en Jayce Lex, Chantal en Jayce schreef op 2 augustus 2022 om 18:29
Lieve Edith,

onwijs bedankt voor de superfijne kraamweek! Wij hebben deze week als onwijs prettig en leerzaam ervaren en zijn er zeker van dat het ouderschap ook echt gaat lukken! Bedankt voor alle tips, lachbuien en gesprekken wij zullen dit nooit vergeten!

Je bent een TOPPER en zullen je zeker overal aanraden!

Heel veel liefs,
Lex, Chantal, Jayce en natuurlijk je kleine vriend Chase!
Rick & Mylène Rick & Mylène schreef op 17 juni 2022 om 16:28
Lieve Edith,

Wij willen jou onwijs bedanken voor al jouw hulp, tips en zorg in onze kraamweek. Door jouw aanwezigheid konden wij genieten van de eerste dagen als gezin van drie.

Daarnaast was het erg fijn dat je uitgebreid de tijd hebt genomen voor vele dingen, waaronder het leren hoe wij onze dochter kunnen dragen in een draagdoek. Heel fijn!

Het vertrouwen dat je ons hebt gegeven, maakt dat wij ons zeker genoeg voelen om de zorg voor onze dochter op ons te nemen.

Bedankt en wie weet tot een volgende keer!

Liefs,

Rick, Mylène en Lucie
Angel Meerman Angel Meerman schreef op 11 mei 2022 om 18:59
Lieve Edith,

Na een hele fijne kraamweek na de geboorte van ons eerste kindje hebben wij je weer gevraagd voor kraamzorg van ons tweede kindje.
Ook de kraamweek van ons tweede kindje hebben wij zeer prettig en leuk ervaren.
Wij zullen toekomstige ouders jou aanraden als kraamverzorgende.

Veel liefs, Erik, Angel, Dion & Sem
Dave, Jasmina en Finn Dave, Jasmina en Finn schreef op 19 april 2022 om 17:28
Beste Edith, dankzij jou hebben wij de kraamweek als zeer positief ervaren. Je hielp ons dagelijks waar nodig was en zelfs meer, wat wij ook als erg fijn ervaarde was de rust die je uitstraalde en hoe kalm je altijd bleef ondanks dat dit voor ons als nieuwe ouders soms wat lastiger was in bepaalde situaties. We hebben erg veel van je geleerd en hadden ons geen betere kraamzorg kunnen wensen! Nogmaals heel erg bedankt voor de hulp en wij raden jou zeker aan. Veel liefs xx
Danielle Waskowsky Danielle Waskowsky schreef op 14 maart 2022 om 14:01
Beste Edith,

Nogmaals dank voor alle goede zorgen na de geboorte van onze zoon Yven! We vonden het superfijn om je bij ons in huis te hebben tijdens de kraamweek en hadden je het liefst nog een paar weken langer om ons heen willen hebben. Je had je draai in ons huishouden (ook met de katjes) snel gevonden en je hebt ons echt geholpen in die eerste magische week met alles wat voor ons nieuw was met de kleine. De dagen vlogen voorbij en we zijn nog steeds blij met alles wat we van je hebben mogen leren. Oh en die fruithapjes blijven we maken!

We zijn blij dat je ook in Barendrecht werkt, want als we ooit een 2e kindje verwachten, dan hopen we dat je daar weer bij kunt zijn. We gunnen iedereen zo'n kraamphulp 🙂

Liefs van Robert&Danielle
Samantha kemp Samantha kemp schreef op 14 maart 2022 om 10:38
Wij hebben een super week gehad met Edith, wij hadden ons geen betere Kraamzorg kunnen wensen. Ze heeft goed voor ons en onze kleine meid gezorgd, en alle rust en aandacht gegeven voor uitleg. Edith is zeker een aanrader voor een goede Kraamzorg.

Liefs,
Samantha en Kevin
Ine & Myron Ine & Myron schreef op 2 februari 2022 om 13:54
Lieve Edith,
Bedankt voor alle goede zorg.
Wij waren heel blij met jou in onze kraamweek, je hebt ons super goed op weg geholpen.

Wij raden jou zeker aan!
Misschien tot de volgende 😉

Liefs,

Ine, Myron, Ella & Eden
Timo, Jill & Zody Fé Timo, Jill & Zody Fé schreef op 24 januari 2022 om 18:50
Lieve Edith,

Onze dank is groot, wat heb je ons goed begeleid tijdens de kraamweek. We zijn heerlijk in de watten gelegd met iedere ochtend een ontbijt op bed en hebt ons zoveel geleerd rondom de zorg van ons eerste kindje. Door mijn keizersnee hield ik veel bedrust en was Timo geneigd alles over te nemen maar jij wist op een subtiele manier ook Timo te ontlasten.
Je hebt heel veel kennis over van alles! En ook daar is Zody je heel dankbaar voor.
Wij zullen je bij iedereen aanraden en wie weet misschien tot ziens. Liefs van ons!
Rosalie Rosalie schreef op 9 december 2021 om 22:49
Lieve Edith, Wat een fijne start heb jij ons gegeven samen met Merel! In onze vrij ongebruikelijke woon situatie die jij geen enkel probleem vond heb je met alle geduld en liefde ons wegwijs gemaakt in het verzorgen van onze kleine. De persoonlijke aanpak en je ervaring waren heel erg fijn! Je had alle aandacht voor de zorg voor Merel maar ook oog op hoe ik me voelde maakt dat ik de kraamweek als heel erg prettig heb ervaren! Je wist antwoord op al onze vragen en ook je draagdoek tips waren heel erg fijn. Ik hoop dat je ooit nog bij ons terug kan komen en kan eigenlijk iedereen zo een fijne kraamhulp toewensen!
Veel liefs van Lennard, Merel en mij!
Mariska Mariska schreef op 5 november 2021 om 18:41
Wat hebben wij een heerlijke kraamweek gehad dankzij Edith! We hebben een week lang kunnen knuffelen met onze dochter, en Edith zorgde ervoor dat het hele huishouden vlekkeloos verliep. De ontbijtjes op bed en zéker de heerlijke fruitcocktails missen we nog. Verder werden er heel veel tips en adviezen gegeven, zodat wij er vertrouwen in kregen om het na een week allemaal zelf te gaan doen. Als wij ooit nog een tweede kindje mogen krijgen, willen wij zeker weer dat Edith onze kraamverzorgster wordt. Zoals mijn partner zei, het enige minpunt aan haar is dat ze uiteindelijk weer weg gaat.
Patrick, Renate en Jaxx Patrick, Renate en Jaxx schreef op 28 oktober 2021 om 11:36
Als je Edith krijgt als kraamverzorgster, na een vrij pittige bevalling, dan kun je alleen maar heel blij zijn. Edith is een hele ervaren, kundige en lieve vrouw. Op alle vragen die wij hadden had zij een passend antwoord. Doordat de borstvoeding niet op goed op gang kwam heeft ze nog contact met de lactatiedeskundige gehad om ons zo goed mogelijk te adviseren. Naast alle hulp zoals fruitcocktails die ze ons gaf, was er ook ruimte voor een kletspraatje. Ook de konijntjes kregen voldoende aandacht van Edith. Super lief voor ieder gezinslid.
Zij heeft ons zoveel geleerd, dat wij na de kraamweek zelfverzekerd onze Jaxx konden verzorgen. En dat is een heel prettig gevoel. Edith heeft ons uitgelegd hoe we de draagdoek moeten gebruiken en onze kleine man zit daar regelmatig in. Mocht er ooit nog een tweede kindje komen, hoop ik dat Edith weer onze kraamverzorgster kan zijn.
Kevin, Mandy , Alex en Kiwi de kat Kevin, Mandy , Alex en Kiwi de kat schreef op 31 augustus 2021 om 18:45
Wat een fijne en fantastische vrouw ben jij Edith! Wij hebben onze kraamtijd als super ervaren, goed verzorgd en ook veel geleerd. Edith heeft ons als gezin goed op weg geholpen. Niet alleen moeder en kind maar ook papa en de kat Kiwi werden goed in de gaten gehouden. Naast dat ze ons veel heeft geleerd heeft ze ons ook verwend met heerlijke fruit cocktails! Zo krijg je op een leuke en lekkere manier genoeg fruit binnen...wat ik na haar aanwezigheid verder heb opgepakt!
Ik wilde graag beginnen met borstvoeding maar dat ging helaas niet echt vloeiend..waardoor ons kleine mannetje te snel afviel en dat baarde Edith en ons zorgen. Door haar kundigheid en gemoedelijke uitstraling eerlijk besproken waar ik mee zat en daarna overgestapt op flesvoeding. Het gaat super goed met ons als gezin. Ook na de kraamtijd nog contact voor advies maar ook spontaan voor het delen van een leuke foto van ons mannetje 😉

Bedankt Edith! En mocht er nog meer uitbreiding komen...dan wil ik zeker weer jou als Kraamverzorgster!
Topper!

Liefs, Kevin, Mandy , Alex en Kiwi
Sander, Sharon, Odin & Suki Sander, Sharon, Odin & Suki schreef op 26 mei 2021 om 10:18
Ook via deze manier willen we Edith onwijs bedanken! We kunnen geen betere kraamzorg wensen als hoe Edith het heeft gedaan. Ze is heel kundig, zorgzaam, geduldig en denkt heel erg mee. Ze houdt alles in de gaten, hoe het met de kleine gaat, met moeder maar ook met vader en zelfs onze kat vergat ze niet! Ze begeleide ons onwijs goed met de borstvoeding en waren heel blij met de uitleg van het draagdoek. Overal is aan gedacht en zelfs met vragen na de kraamweek kunnen we bij haar terecht! Dankbaar zijn we, voor onze eerste week als ouders met Edith erbij!
Florian, Kayleigh, Louise & Quinn Florian, Kayleigh, Louise & Quinn schreef op 7 april 2021 om 14:28
Lieve Edith,
Wat hebben we een heerlijke kraamweek gehad dankzij jou! Wat voer jij je vak met veel liefde, zorg en rust uit waardoor niet alleen Quinn maar ook onze oudste rustig kon wennen aan de nieuwe situatie. We hebben heel veel gehad aan je tips en gaan nu vol vertrouwen het leven met zijn vieren in! Ga vooral zo door dan zul je zeker weten nog heel veel andere gezinnen heel blij maken!
Veel liefs,
Florian, Kayleigh, Louise & Quinn
Tony, Michelle & Julia Tony, Michelle & Julia schreef op 21 maart 2021 om 21:33
Lieve Edith,

Dankzij jou hebben wij echt een hele fijne kraamweek gehad na de geboorte van onze eerste dochter. We hadden het niet anders gewild. Het is even geleden maar kijken er nog steeds zeer positief op terug.

Je voert de zorgen met veel liefde en aandacht uit, rekening houdend met persoonlijke wensen. Zo hadden we na de kraamweek veel vertrouwen in de zorg voor onze dochter maar wel op een manier die bij ons paste.

Je hebt ons daarnaast ook goed geholpen met de borstvoeding en het aanleren van het gebruik van de draagdoek.
Mochten we ooit een tweede kindje krijgen zullen we als eerste weer bij jou aankloppen!

Heel veel liefs van ons
Clémence de Beer Clémence de Beer schreef op 18 februari 2021 om 14:48
Lieve Edith,
Wat was het een zegen om jou als kraamhulp te hebben. Met je kennis, ervaring en je liefdevolle persoon ben je echt een grote steun voor ons geweest. Hoe je mij hebt geholpen toen mijn borstvoeding moeilijk op gang kwam, daar ben ik je nog steeds erg dankbaar voor! Je geduld, je rust en je adviezen waren daarbij erg belangrijk voor mij.
Niet alleen zorgde je ervoor dat het goed ging met onze dochter, maar ook dat het goed ging met ons als ouders. De ondersteuning en informatie die je ons hebt gegeven hebben ervoor gezorgd dat wij na de kraamweek vol vertrouwen waren wat betreft de zorg van onze dochter.
Ik kan iedereen aanbevelen om jou als kraamhulp te vragen!
Veel liefs!
Lauri Lauri schreef op 18 november 2020 om 20:56
Lieve Edith,

Met een flinke kraamtraan hebben wij jou, inmiddels alweer ruim 2 weken geleden, uitgezwaaid.
Mede dankzij jouw liefdevolle aanwezigheid, adviezen en zorg hebben wij de meest bijzondere kraamweek gehad en daar ben ik onwijs dankbaar voor.
Met jou aan onze zijde hebben wij ons volledig kunnen focussen op onze nieuwe baby en hebben wij optimaal kunnen genieten van de eerste dagen met onze dochter. Zo hoort een kraamweek te zijn!
Je was er op momenten dat je nodig was, maar liet ons ook vooral ons ding doen. Je stond klaar met jouw adviezen, maar steunde ook vooral onze eigen wensen en ideeën. Dit gaf ons het vertrouwen om het uiteindelijk allemaal zelf te gaan doen.

Ik voel me een geluksvogel dat jij onze kraamhulp was!

Nogmaals dank en veel liefs ook van Fense, Mikai (en Pomme )
Anne & Lizzy & Koen Anne & Lizzy & Koen schreef op 28 oktober 2020 om 13:59
Dear Edith,
Thank you so much for being our 'Kraamvrouw' we could not have had a better person! It's been a couple of weeks now without you and we are doing so well thanks to all your guidance. Please keep doing what you are doing, it is well organized and the information you gave us as first time parents has been really empowering! Thanks again and we wish you all the best for the future! Lots of warm hugs, xxx