Schrijf een nieuw bericht voor Edith

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
55 berichten.
Mariska Mariska heeft geschreven op 5 november 2021 om 18:41
Wat hebben wij een heerlijke kraamweek gehad dankzij Edith! We hebben een week lang kunnen knuffelen met onze dochter, en Edith zorgde ervoor dat het hele huishouden vlekkeloos verliep. De ontbijtjes op bed en zéker de heerlijke fruitcocktails missen we nog. Verder werden er heel veel tips en adviezen gegeven, zodat wij er vertrouwen in kregen om het na een week allemaal zelf te gaan doen. Als wij ooit nog een tweede kindje mogen krijgen, willen wij zeker weer dat Edith onze kraamverzorgster wordt. Zoals mijn partner zei, het enige minpunt aan haar is dat ze uiteindelijk weer weg gaat.
Patrick, Renate en Jaxx Patrick, Renate en Jaxx heeft geschreven op 28 oktober 2021 om 11:36
Als je Edith krijgt als kraamverzorgster, na een vrij pittige bevalling, dan kun je alleen maar heel blij zijn. Edith is een hele ervaren, kundige en lieve vrouw. Op alle vragen die wij hadden had zij een passend antwoord. Doordat de borstvoeding niet op goed op gang kwam heeft ze nog contact met de lactatiedeskundige gehad om ons zo goed mogelijk te adviseren. Naast alle hulp zoals fruitcocktails die ze ons gaf, was er ook ruimte voor een kletspraatje. Ook de konijntjes kregen voldoende aandacht van Edith. Super lief voor ieder gezinslid.
Zij heeft ons zoveel geleerd, dat wij na de kraamweek zelfverzekerd onze Jaxx konden verzorgen. En dat is een heel prettig gevoel. Edith heeft ons uitgelegd hoe we de draagdoek moeten gebruiken en onze kleine man zit daar regelmatig in. Mocht er ooit nog een tweede kindje komen, hoop ik dat Edith weer onze kraamverzorgster kan zijn.
Kevin, Mandy , Alex en Kiwi de kat Kevin, Mandy , Alex en Kiwi de kat heeft geschreven op 31 augustus 2021 om 18:45
Wat een fijne en fantastische vrouw ben jij Edith! Wij hebben onze kraamtijd als super ervaren, goed verzorgd en ook veel geleerd. Edith heeft ons als gezin goed op weg geholpen. Niet alleen moeder en kind maar ook papa en de kat Kiwi werden goed in de gaten gehouden. Naast dat ze ons veel heeft geleerd heeft ze ons ook verwend met heerlijke fruit cocktails! Zo krijg je op een leuke en lekkere manier genoeg fruit binnen...wat ik na haar aanwezigheid verder heb opgepakt!
Ik wilde graag beginnen met borstvoeding maar dat ging helaas niet echt vloeiend..waardoor ons kleine mannetje te snel afviel en dat baarde Edith en ons zorgen. Door haar kundigheid en gemoedelijke uitstraling eerlijk besproken waar ik mee zat en daarna overgestapt op flesvoeding. Het gaat super goed met ons als gezin. Ook na de kraamtijd nog contact voor advies maar ook spontaan voor het delen van een leuke foto van ons mannetje 😉

Bedankt Edith! En mocht er nog meer uitbreiding komen...dan wil ik zeker weer jou als Kraamverzorgster!
Topper!

Liefs, Kevin, Mandy , Alex en Kiwi
Sander, Sharon, Odin & Suki Sander, Sharon, Odin & Suki heeft geschreven op 26 mei 2021 om 10:18
Ook via deze manier willen we Edith onwijs bedanken! We kunnen geen betere kraamzorg wensen als hoe Edith het heeft gedaan. Ze is heel kundig, zorgzaam, geduldig en denkt heel erg mee. Ze houdt alles in de gaten, hoe het met de kleine gaat, met moeder maar ook met vader en zelfs onze kat vergat ze niet! Ze begeleide ons onwijs goed met de borstvoeding en waren heel blij met de uitleg van het draagdoek. Overal is aan gedacht en zelfs met vragen na de kraamweek kunnen we bij haar terecht! Dankbaar zijn we, voor onze eerste week als ouders met Edith erbij!
Florian, Kayleigh, Louise & Quinn Florian, Kayleigh, Louise & Quinn heeft geschreven op 7 april 2021 om 14:28
Lieve Edith,
Wat hebben we een heerlijke kraamweek gehad dankzij jou! Wat voer jij je vak met veel liefde, zorg en rust uit waardoor niet alleen Quinn maar ook onze oudste rustig kon wennen aan de nieuwe situatie. We hebben heel veel gehad aan je tips en gaan nu vol vertrouwen het leven met zijn vieren in! Ga vooral zo door dan zul je zeker weten nog heel veel andere gezinnen heel blij maken!
Veel liefs,
Florian, Kayleigh, Louise & Quinn
Tony, Michelle & Julia Tony, Michelle & Julia heeft geschreven op 21 maart 2021 om 21:33
Lieve Edith,

Dankzij jou hebben wij echt een hele fijne kraamweek gehad na de geboorte van onze eerste dochter. We hadden het niet anders gewild. Het is even geleden maar kijken er nog steeds zeer positief op terug.

Je voert de zorgen met veel liefde en aandacht uit, rekening houdend met persoonlijke wensen. Zo hadden we na de kraamweek veel vertrouwen in de zorg voor onze dochter maar wel op een manier die bij ons paste.

Je hebt ons daarnaast ook goed geholpen met de borstvoeding en het aanleren van het gebruik van de draagdoek.
Mochten we ooit een tweede kindje krijgen zullen we als eerste weer bij jou aankloppen!

Heel veel liefs van ons
Clémence de Beer Clémence de Beer heeft geschreven op 18 februari 2021 om 14:48
Lieve Edith,
Wat was het een zegen om jou als kraamhulp te hebben. Met je kennis, ervaring en je liefdevolle persoon ben je echt een grote steun voor ons geweest. Hoe je mij hebt geholpen toen mijn borstvoeding moeilijk op gang kwam, daar ben ik je nog steeds erg dankbaar voor! Je geduld, je rust en je adviezen waren daarbij erg belangrijk voor mij.
Niet alleen zorgde je ervoor dat het goed ging met onze dochter, maar ook dat het goed ging met ons als ouders. De ondersteuning en informatie die je ons hebt gegeven hebben ervoor gezorgd dat wij na de kraamweek vol vertrouwen waren wat betreft de zorg van onze dochter.
Ik kan iedereen aanbevelen om jou als kraamhulp te vragen!
Veel liefs!
Lauri Lauri heeft geschreven op 18 november 2020 om 20:56
Lieve Edith,

Met een flinke kraamtraan hebben wij jou, inmiddels alweer ruim 2 weken geleden, uitgezwaaid.
Mede dankzij jouw liefdevolle aanwezigheid, adviezen en zorg hebben wij de meest bijzondere kraamweek gehad en daar ben ik onwijs dankbaar voor.
Met jou aan onze zijde hebben wij ons volledig kunnen focussen op onze nieuwe baby en hebben wij optimaal kunnen genieten van de eerste dagen met onze dochter. Zo hoort een kraamweek te zijn!
Je was er op momenten dat je nodig was, maar liet ons ook vooral ons ding doen. Je stond klaar met jouw adviezen, maar steunde ook vooral onze eigen wensen en ideeën. Dit gaf ons het vertrouwen om het uiteindelijk allemaal zelf te gaan doen.

Ik voel me een geluksvogel dat jij onze kraamhulp was!

Nogmaals dank en veel liefs ook van Fense, Mikai (en Pomme )
Anne & Lizzy & Koen Anne & Lizzy & Koen heeft geschreven op 28 oktober 2020 om 13:59
Dear Edith,
Thank you so much for being our 'Kraamvrouw' we could not have had a better person! It's been a couple of weeks now without you and we are doing so well thanks to all your guidance. Please keep doing what you are doing, it is well organized and the information you gave us as first time parents has been really empowering! Thanks again and we wish you all the best for the future! Lots of warm hugs, xxx
Nicole de Rouville Nicole de Rouville heeft geschreven op 21 oktober 2020 om 14:21
Wat een ontzettende fijne kraamweek hebben wij gehad, na de geboorte van ons dochtertje.
De fijne adviezen, het luisterende oor, onze rots in de branding.
Ons zoontje vond (en vind het nog steeds) het geweldig om te helpen met alles met betrekking tot z'n zusje.
En Edith betrok hem er ook echt bij wat zo fijn was.

Edith, nogmaals heel erg bedankt voor de super fijne week!
Lisa Hartgring Lisa Hartgring heeft geschreven op 17 oktober 2020 om 09:38
Dank Edith voor je geweldige hulp. Het was echt een genot om je erbij te hebben. Je bent een ongelofelijke aanpakker die veel werk verzet in een korte tijd. Verder heb je veel geholpen bij het begrijpen van gehuil, het starten van borstvoeding en tenslotte het ternauwernood afwenden van een borstontsteking. En het voelde ontzettend natuurlijk om je erbij te hebben, ik voelde me heel fijn bij je aanpak waardoor dat natuurlijke gevoel nog meer werd versterkt. Heel erg bedankt!
Nerea, Paul, Nora & Elene Nerea, Paul, Nora & Elene heeft geschreven op 4 augustus 2020 om 18:40
Lieve Edith,

Net als bij Nora 2 jaar geleden was het ook nu weer superfijn om je een week in huis te hebben! Ondanks dat we met Nora alles al een keer doorlopen hadden was het erg prettig alles nog een keer uitgelegd te krijgen en je deed dat uiteraard met je kenmerkende rust en geduld. Fijn hoor!

Ook Nora had je binnen de kortste keren voor je gewonnen en dat lukt niet altijd iedereen 😉

Ontzettend bedankt weer en wellicht tot de volgende!

Liefs,

Nerea, Paul, Nora & Elenen
Sven, Charlotte & Zara Sven, Charlotte & Zara heeft geschreven op 13 juli 2020 om 12:13
Vanaf het eerste gesprek met Edith hebben wij een super positieve indruk van Edith gehad. Ze kwam erg professioneel maar tegelijkertijd ook erg warm over.

Tijdens de kraamweek heeft Edith ons drieën erg goed op weg geholpen. Zo hartelijk, zo zorgzaam, zo lief!

Door een “valse start” van onze dochter net na de bevalling moesten we tijdens de kraamperiode terug naar het ziekenhuis. Toen, maar ook zeker toen we weer thuis kwamen, was Edith er voor ons.

Mede dankzij Edith is onze kraamweek om nooit te vergeten. Edith dank je wel!

Liefs Sven, Charlotte en Zara
Shelly de ruijter Shelly de ruijter heeft geschreven op 27 juni 2020 om 13:40
Wij hebben een hele fijne kraamweek gehad dankzij Edith! Dankzij haar hebben wij ook aan alle veranderingen kunnen wennen. Ze Zorgde dat alles in huis gedaan was, ging haar gangetje en natuurlijk de goede zorgen voor ons alle 4. Ook kon ze goed opschieten met onze dochter van 2,5 en Edith betrok haar bij alle dingen of speelde even met haar.

Edith je bent een geweldige kraamzorg en vrouw!

Veel liefs,

Robert, Shelly, Fenna & Lotte
Mijke Mijke heeft geschreven op 15 mei 2020 om 19:59
Lieve Edith,

Wat was onze kraamtijd weer ontzettend fijn, jouw rol hierin is erg groot.
Je ging op in ons gezin, onze kinderen waren snel aan je gewend. Ik ben erg blij dat je ook nu weer bij ons was.

Ik heb genoten van mijn kraamweek en daar heb jij een hele belangrijke rol in gehad en dat is goud waard!

Veel liefs Kenrick, Mijke, Renee, Mila & Julia
Mandy Mandy heeft geschreven op 3 mei 2020 om 09:49
Lieve Edith,

Dank je wel voor een hele fijne kraamweek! Met het kennismakingsgesprek voelde het gelijk al vertrouwd . Het was heel fijn dat je ook bij de bevalling was, je voelde erg goed aan waar je me mee kon helpen of aan kon moedigen.. met bijna 2 uur persen had ik dat ook echt nodig. Daarna heb je ons ook erg goed begeleid, heel professioneel en vooral liefdevol! Je was heel geduldig met alle uitleg en nam rustig de tijd om de borstvoeding goed te laten verlopen. Daarnaast heb je ook nog veel van de nodige huishoudelijke taken gedaan. We hadden ons geen betere kraamhulp kunnen wensen! Dankzij jou hebben we een mooie start als gezin! Dank je wel!!

Veel liefs,
Elwin, Mandy en Milan
Tamara Tamara heeft geschreven op 26 april 2020 om 09:48
Dankzij Edith hebben we een hele fijne start gehad met ons eerste kindje Hannah!! Ze straalt veel rust en geduld uit en dat zorgde ervoor dat wij ook rustig waren. Verder brengt ze veel nuttige kennis over zonder dat het een stortvloed in een keer is en verricht ze bergen met werk in huis (meestal zonder dat je het zelf door hebt). Al met al een hele fijne kraamweek gehad waarvan we nog steeds de vruchten plukken.
Bedankt Edith!
Anne Eskens Anne Eskens heeft geschreven op 2 april 2020 om 05:52
Lieve Edith,

Wat hebben wij opnieuw enorm veel aan jou gehad tijdens de kraamweek van Nikola. Je kennis en kunde, je geduld, gedrevenheid en lieve persoonlijkheid zijn dé ingrediënten voor een goede kraamhulp.

Tijdens de kraamweek weet jij er te zijn wanneer dat nodig is, en tegelijkertijd kun jij jezelf ‘onzichtbaar’ maken. Dat is erg prettig in een toch al hectische kraamweek.

Ook Stella vond het een feestje dat jij er was. Nogmaals, dank je wel!

Liefs, Anne
Miranda van der Woude Miranda van der Woude heeft geschreven op 24 februari 2020 om 19:35
Op 08-02-2020 is ons tweede kindje geboren en we hadden zo’n goed gevoel bij Edith dat we vol vertrouwen aan de kraamweek begonnen. Ons gevoel bleek ten volste te kloppen. Dankzij Edith hebben we een erg mooie kraamweek gehad, waarbij we dicht bij onszelf konden blijven. Edith oordeelt niet, luistert en geeft je (zelf)vertrouwen. Ze brengt een stuk rust met zich mee en veel kennis. Kennis die ze niet opdringt, maar pas geeft wanneer daar ruimte voor is. Ook zijn we zeer tevreden over haar omgang met ons 2,5 jaar oude dochtertje Veerle. Veerle mocht overal mee helpen en had het enorm naar haar zin met Edith. Edith was lief en heel geduldig met haar. Al met al hebben we een topweek gehad met een topmens en topkraamverzorgster. Echt een aanrader!
Roxanne Roxanne heeft geschreven op 13 februari 2020 om 18:43
Op maandagavond 13-1 is ons mooie meisje Liz geboren. Omdat het ziekenhuis vol was werden wij ‘s nachts om 00:30 naar huis gestuurd. Gelukkig kwam Edith toch nog naar ons toe, en heeft ze ons midden in de nacht geholpen met opstarten. Dat was goud waard!

De kraamweek was top! Veel geleerd, en daarnaast werd alles geregeld, ontbijtjes, het huishouden. De borstvoeding was in het begin pittig, ik had zoveel pijn. Maar mede dankzij het het meedenken en de hulp van Edith toch doorgezet.

Lieve Edith, je bent een topper! Met jouw kennis, geduld en zorgzaamheid ga jij nog veel gezinnen een mooie kraamweek bezorgen!