Edith van ‘t Hof

Mijn naam is Edith van ‘t Hof. Ik ben getrouwd en heb twee dochters. In 2011 ben ik de opleiding voor kraamverzorgende gaan volgen en fulltime gaan werken in de kraamzorg. Na een aantal jaren in loondienst gewerkt te hebben bij een vaste werkgever werd het tijd om als zelfstandige aan de slag te gaan. Dit biedt mij de vrijheid om samen met de gezinnen de kraamweek in te vullen en af te stemmen op jullie persoonlijke wensen. Voordat de zorg begint, hebben wij elkaar al twee keer ontmoet en dat werkt voor beide partijen heel prettig.

Ik sta ingeschreven bij het Kenniscentrum Kraamzorg (KCKZ) welke er middels strenge eisen voor zorgt dat je als kraamverzorgende bekwaam bent en blijft. Jaarlijks volg ik de verplichte bijscholingen (onder andere: begeleiding borstvoeding, kinder EHBO, reanimatie, acute verloskunde) en neem deel aan overleggen om goed up to date te blijven in de kraamzorg. Ook de zorgverzekeraars vragen om deze KCKZ-registratie.

Naast mijn inschrijving bij het KCKZ ben ik aangesloten bij de Coöperatie Kraamzorggroep en de Nederlandse Beroepsvereniging van Kraamverzorgenden (NBVK)