Schrijf een nieuw bericht voor Edith

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
66 berichten.
Nicole de Rouville Nicole de Rouville schreef op 21 oktober 2020 om 14:21
Wat een ontzettende fijne kraamweek hebben wij gehad, na de geboorte van ons dochtertje.
De fijne adviezen, het luisterende oor, onze rots in de branding.
Ons zoontje vond (en vind het nog steeds) het geweldig om te helpen met alles met betrekking tot z'n zusje.
En Edith betrok hem er ook echt bij wat zo fijn was.

Edith, nogmaals heel erg bedankt voor de super fijne week!
Lisa Hartgring Lisa Hartgring schreef op 17 oktober 2020 om 09:38
Dank Edith voor je geweldige hulp. Het was echt een genot om je erbij te hebben. Je bent een ongelofelijke aanpakker die veel werk verzet in een korte tijd. Verder heb je veel geholpen bij het begrijpen van gehuil, het starten van borstvoeding en tenslotte het ternauwernood afwenden van een borstontsteking. En het voelde ontzettend natuurlijk om je erbij te hebben, ik voelde me heel fijn bij je aanpak waardoor dat natuurlijke gevoel nog meer werd versterkt. Heel erg bedankt!
Nerea, Paul, Nora & Elene Nerea, Paul, Nora & Elene schreef op 4 augustus 2020 om 18:40
Lieve Edith,

Net als bij Nora 2 jaar geleden was het ook nu weer superfijn om je een week in huis te hebben! Ondanks dat we met Nora alles al een keer doorlopen hadden was het erg prettig alles nog een keer uitgelegd te krijgen en je deed dat uiteraard met je kenmerkende rust en geduld. Fijn hoor!

Ook Nora had je binnen de kortste keren voor je gewonnen en dat lukt niet altijd iedereen 😉

Ontzettend bedankt weer en wellicht tot de volgende!

Liefs,

Nerea, Paul, Nora & Elenen
Sven, Charlotte & Zara Sven, Charlotte & Zara schreef op 13 juli 2020 om 12:13
Vanaf het eerste gesprek met Edith hebben wij een super positieve indruk van Edith gehad. Ze kwam erg professioneel maar tegelijkertijd ook erg warm over.

Tijdens de kraamweek heeft Edith ons drieën erg goed op weg geholpen. Zo hartelijk, zo zorgzaam, zo lief!

Door een “valse start” van onze dochter net na de bevalling moesten we tijdens de kraamperiode terug naar het ziekenhuis. Toen, maar ook zeker toen we weer thuis kwamen, was Edith er voor ons.

Mede dankzij Edith is onze kraamweek om nooit te vergeten. Edith dank je wel!

Liefs Sven, Charlotte en Zara
Shelly de ruijter Shelly de ruijter schreef op 27 juni 2020 om 13:40
Wij hebben een hele fijne kraamweek gehad dankzij Edith! Dankzij haar hebben wij ook aan alle veranderingen kunnen wennen. Ze Zorgde dat alles in huis gedaan was, ging haar gangetje en natuurlijk de goede zorgen voor ons alle 4. Ook kon ze goed opschieten met onze dochter van 2,5 en Edith betrok haar bij alle dingen of speelde even met haar.

Edith je bent een geweldige kraamzorg en vrouw!

Veel liefs,

Robert, Shelly, Fenna & Lotte
Mijke Mijke schreef op 15 mei 2020 om 19:59
Lieve Edith,

Wat was onze kraamtijd weer ontzettend fijn, jouw rol hierin is erg groot.
Je ging op in ons gezin, onze kinderen waren snel aan je gewend. Ik ben erg blij dat je ook nu weer bij ons was.

Ik heb genoten van mijn kraamweek en daar heb jij een hele belangrijke rol in gehad en dat is goud waard!

Veel liefs Kenrick, Mijke, Renee, Mila & Julia
Mandy Mandy schreef op 3 mei 2020 om 09:49
Lieve Edith,

Dank je wel voor een hele fijne kraamweek! Met het kennismakingsgesprek voelde het gelijk al vertrouwd . Het was heel fijn dat je ook bij de bevalling was, je voelde erg goed aan waar je me mee kon helpen of aan kon moedigen.. met bijna 2 uur persen had ik dat ook echt nodig. Daarna heb je ons ook erg goed begeleid, heel professioneel en vooral liefdevol! Je was heel geduldig met alle uitleg en nam rustig de tijd om de borstvoeding goed te laten verlopen. Daarnaast heb je ook nog veel van de nodige huishoudelijke taken gedaan. We hadden ons geen betere kraamhulp kunnen wensen! Dankzij jou hebben we een mooie start als gezin! Dank je wel!!

Veel liefs,
Elwin, Mandy en Milan
Tamara Tamara schreef op 26 april 2020 om 09:48
Dankzij Edith hebben we een hele fijne start gehad met ons eerste kindje Hannah!! Ze straalt veel rust en geduld uit en dat zorgde ervoor dat wij ook rustig waren. Verder brengt ze veel nuttige kennis over zonder dat het een stortvloed in een keer is en verricht ze bergen met werk in huis (meestal zonder dat je het zelf door hebt). Al met al een hele fijne kraamweek gehad waarvan we nog steeds de vruchten plukken.
Bedankt Edith!
Anne Eskens Anne Eskens schreef op 2 april 2020 om 05:52
Lieve Edith,

Wat hebben wij opnieuw enorm veel aan jou gehad tijdens de kraamweek van Nikola. Je kennis en kunde, je geduld, gedrevenheid en lieve persoonlijkheid zijn dé ingrediënten voor een goede kraamhulp.

Tijdens de kraamweek weet jij er te zijn wanneer dat nodig is, en tegelijkertijd kun jij jezelf ‘onzichtbaar’ maken. Dat is erg prettig in een toch al hectische kraamweek.

Ook Stella vond het een feestje dat jij er was. Nogmaals, dank je wel!

Liefs, Anne
Miranda van der Woude Miranda van der Woude schreef op 24 februari 2020 om 19:35
Op 08-02-2020 is ons tweede kindje geboren en we hadden zo’n goed gevoel bij Edith dat we vol vertrouwen aan de kraamweek begonnen. Ons gevoel bleek ten volste te kloppen. Dankzij Edith hebben we een erg mooie kraamweek gehad, waarbij we dicht bij onszelf konden blijven. Edith oordeelt niet, luistert en geeft je (zelf)vertrouwen. Ze brengt een stuk rust met zich mee en veel kennis. Kennis die ze niet opdringt, maar pas geeft wanneer daar ruimte voor is. Ook zijn we zeer tevreden over haar omgang met ons 2,5 jaar oude dochtertje Veerle. Veerle mocht overal mee helpen en had het enorm naar haar zin met Edith. Edith was lief en heel geduldig met haar. Al met al hebben we een topweek gehad met een topmens en topkraamverzorgster. Echt een aanrader!
Roxanne Roxanne schreef op 13 februari 2020 om 18:43
Op maandagavond 13-1 is ons mooie meisje Liz geboren. Omdat het ziekenhuis vol was werden wij ‘s nachts om 00:30 naar huis gestuurd. Gelukkig kwam Edith toch nog naar ons toe, en heeft ze ons midden in de nacht geholpen met opstarten. Dat was goud waard!

De kraamweek was top! Veel geleerd, en daarnaast werd alles geregeld, ontbijtjes, het huishouden. De borstvoeding was in het begin pittig, ik had zoveel pijn. Maar mede dankzij het het meedenken en de hulp van Edith toch doorgezet.

Lieve Edith, je bent een topper! Met jouw kennis, geduld en zorgzaamheid ga jij nog veel gezinnen een mooie kraamweek bezorgen!
Fam Wiendels Fam Wiendels schreef op 7 februari 2020 om 15:47
Lieve Edith,
Zoals ik op je Facebook pagina heb geschreven kon onze kraamweek niet beter! Wat een geweldige professionele, lieve, gezellige vrouw ben jij. Zoveel kennis en rust in het overbrengen daarvan.
Het was fijn dat we zaken hadden besproken in de zwangerschap en je sprong daar echt super op in op het moment dat dat nodig was in de kraamweek.
Tevens echt petje af hoe je bent omgegaan met onze zoon en super hoe je ook voor m’n man de kraamweek onvergetelijk hebt gemaakt. Hij voelde zich op z’n gemak en heeft genoten van de rust die je met je meenam.
Het klaarmaken van ontbijt/lunch en zelfs avondeten, het huishouden, de zorg voor mij en de kleine, de aandacht aan onze zoon van vier en de tijd die je m’n man gaf om z’n dochter te leren kennen waanzinnig! Ga zo door lieve Edith, je bent goud waard voor ieder gezin die jou mag krijgen als kraamverzorgster.

Liefs Monique en Kevin Wiendels
Richelle Helder Richelle Helder schreef op 7 februari 2020 om 15:22
Een super fijne start gehad dankzij Edith! Ze is heel lief, geduldig, zorgzaam en kundig. Ze zorgt er voor dat je vol vertrouwen verder gaat na de Kraamweek, maar ook tijdens de eerste week is ze niet naar huis gegaan voor het goed voelde.

Ze heeft goed voor ons 3e gezorgd, waardoor ook mijn vriend goed bij kon komen. Edith heeft alles onder controle in het huis en heeft zelfs geholpen met de kerstboom afhalen, aangezien we dat zelf niet meer gered hebben voor de bevalling. Er ontbrak dus echt niets!

We hadden ons geen betere start kunnen indenken, nogmaals heel erg bedankt!

liefs,
Jasmin, Richelle en Mila
Erik & Angel & Dion Erik & Angel & Dion schreef op 17 november 2019 om 18:09
Lieve Edith,

Wat heb je ons de afgelopen week goed geholpen. Hoe jij ons heb opgevangen thuis na terugkomst uit het ziekenhuis was super. Je werkt flexibel en je was er wanneer wij je nodig hadden.

Je hebt ons goed op weg geholpen met onze kleine man. Met de borstvoeding was je heel geduldig en kwam je met goeie tips. Ook van de draagdoek gaan wij zeker nog veel plezier van hebben.

Ook in het huishouden heb je ontzettend veel werk verzet. Kortom,, zoek je een goede kraamhulp dan heb je aan Edith een hele goeie.

Groetjes
Erik,Angel & Dion
Fiona Fiona schreef op 25 oktober 2019 om 19:52
Onze dochter kwam geheel onverwacht te vroeg. Waardoor ze de eerste 5 weken in het ziekenhuis moest verblijven. Edith heeft daar super op ingespeeld en ons enorm geholpen. Ze dacht goed mee en kwam met handige adviezen.

Eerst toen ik ook weer thuiskwam. Ze heeft super voor mij gezorgd en geholpen met bijvoorbeeld advies over het kolven. Al was het lastig, omdat ik natuurlijk zo vaak mogelijk in het ziekenhuis was. Maar ze paste zich aan, aan de tijden die fijn waren voor mij. Ik was ook erg blij hoe geduldig ze was en hoe vaak ze dingen herhaalde. Dat was nodig met mijn zwangerschapsbrein en zware vermoeidheid.

Ook heeft ze ons goed op weg geholpen, toen de kleine eenmaal thuis was. Ondanks dat er weinig extra (door de verzekering vergoede) tijd was, voor die periode. En ondanks dat ze een prematuur was, wat extra moeilijkheden geeft (sondevoeding, etc.) Heeft ze ons in de korte tijd het vertrouwen gegeven, dat we het zelf konden. Met praktische tips en uitleg, over de dingen die we nog niet geleerd hadden in het ziekenhuis. Waaronder het dragen in de draagdoek. We dragen de kleine er nog steeds in rond. Ideaal om je handen vrij en haar dicht, warm en veilig tegen je aan te hebben. De kleine vond en vind het nog steeds heerlijk!

Wat ik ook erg fijn vond, was dat ze het eerlijk aangaf wanneer ze iets niet wist. Dat ging dan overigens meer over ‘prematuurdingen’. Want over de normale dingen en natuurlijke kraamzorg had ze meer dan genoeg kennis. Maar dan zelfs nog bedacht ze creatieve oplossingen voor dat soort prematuurproblemen.

Dus Edith bij deze, het late, maar niet minder gemeende: heel erg bedankt!

Groetjes,
Fiona, Marijn en Liv
Marloes Marloes schreef op 10 september 2019 om 14:50
Edith is de beste ' huisgenoot' die we ooit hebben gehad voor een week! Ze is zo prettig in huis aanwezig (perfecte balans tussen ruimte geven aan je eigen weg vinden, je eigen ding doen en advies en zorg bieden). We hebben genoten van de liefde volle zorg die Edith heeft geboden. Ongekend wat ze elke dag in huis voor elkaar kreeg, van het luisterend oor, fijne adviezen, mee kijken met de borstvoeding, tips geven en daarnaast het huis op orde houden! Het gaf letterlijk zo veel rust. Ook heel fijn hoe ze er niet alleen voor moeder en baby was maar ook voor partner en broertje.
Bernice Bernice schreef op 1 september 2019 om 07:59
Lieve Edith, je was voor ons alle drie in alle opzichten een geweldige kraamzorg!

Bij ons kennismakingsgesprek voelde het meteen goed en de week die je bij ons doorbracht waren jij en je kundige ervaring precies wat we hoopten.
Onze kleine man was met 3,5 week te vroeg en wat extra medische zorg te wereld gekomen en bij thuiskomst uit het ziekenhuis was het zo fijn dat je die avonduren ons familieleven een zachte landing gaf. Door jouw goede tips in borstvoeding geven zijn we in een week tijd van fles naar borst gegaan. Wat we als heel erg fijn hebben ervaren is je flexibele en pragmatische inslag met de gezelligheid er bovenop. Ook jouw expertise met draagdoeken was fijn, hierdoor was ons eerste moment buiten de deur als gezin een klein feestje. En door jouw advies van gebruik van kokosolie heeft ons ventje nooit luieruitslag gehad - één van de vele goede adviezen... We denken met een heel warm gevoel terug aan deze week en bij een eventuele tweede bellen we je meteen op! Dank Dank Dank!
Brian, Jessie, Lizzy & Jimmy Brian, Jessie, Lizzy & Jimmy schreef op 15 augustus 2019 om 08:28
Super relaxte kraamweek gehad dankzij Edith! Dankzij haar helemaal kunnen wennen als gezinnetje van 4. Zorgde dat alles in huis aan kant was, ging haar gangetje en natuurlijk de goede zorgen voor ons alle 4. Ook onze dochter van 3,5 kon goed met haar overweg en Edith betrok haar bij alle dagelijkse dingen of speelde even met haar.
Fabiënne Fabiënne schreef op 25 juni 2019 om 18:29
Lieve Edith,

Bedankt voor de goede zorgen. Niet alleen voor onze zoon Novan, maar ook voor mij :-).

Alles kon op onze eigen tempo gaan en alle keuzes werden gerespecteerd (wel of geen borstvoeding).

Door de goede begeleiding gingen vol zelfvertrouwen verder na de kraamweek.

Bedankt!

Groetjes,

Fabiënne, Marvin en Novan
Joost en Maaike Joost en Maaike schreef op 18 juni 2019 om 18:44
Na een voorbereiding van precies 9 maanden stonden we daar, ontslagen uit het ziekenhuis. klaar... maar wat wisten we nu eigenlijk ... Gelukkig was Edith daar! In 7 dagen hebben we van begin tot eind enorm genoten van de expertise en de knowhow van Edith! Op de dag dat ze weg ging was dat best emotioneel. Maar ze heeft ons goed voorbereid op alles dat kwam. Als we iemand moeten aanraden is dat zeker en vast Edith!

Nogmaals bedankt voor je goede zorgen!

Maaike, Elin en Joost