Schrijf een nieuw bericht voor Edith

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
66 berichten.
Ria en Wesley Ria en Wesley schreef op 15 mei 2018 om 20:30
Na veel valse beloftes van alles en iedereen was Edith gelukkig onze rots in de branding. Edith is heel goed in haar werk en kijkt ook met een menselijk oog naar de situatie, ze heeft veel kennis in huis en geeft dit graag mee in de kraamweek. Edith is heel zorgzaam en attent, Edith ziet in alles het positieve. Edith gaat zo op in haar werk dat ze (in mijn ogen) zichzelf een beetje vergeet. Wij raden Edith zeker aan, je zal er geen spijt van krijgen.... Edith nogmaals onze dank, wij waarderen het wat je allemaal voor ons gedaan hebt.

P.s. wij denken eraan om nog een draagdoek consult te volgen bij jou

Groeten,

Ria en Wesley
hiske hiske schreef op 24 maart 2018 om 09:33
Heel erg bedankt voor de fijne kraamtijd die je ons gegeven hebt! Edith is een lieve vrouw die ons erg goed geholpen heeft. Ze is erg geduldig en vriendelijk, als je haar iets vraagt doet ze het voor je, ze is lief voor de baby en zijn zus en werkt erg goed. We zijn erg tevreden en raden haar dan ook zeker aan!
Tom & Yvette Tom & Yvette schreef op 20 maart 2018 om 19:19
Hoi Edith,
We hebben een hele fijne kraamweek met je gehad. Je hebt ons goed op weg geholpen met de verzorging van Alice, de opstart van de borstvoeding en het beantwoorden van onze vragen. En onze draagdoek wordt vast een succes.

Groetjes Tom Yvette en Alice
lilian lilian schreef op 11 maart 2018 om 11:13
Afgelopen vrijdag een super leuke middag gehad met Edith over de draagdoek. Alles goed en duidelijk uitgelegd hoe je moet dragen en hoe je de draagdoek het beste kan vouwen en knopen. Nu nog even wachten tot de kleine er is en dan hoop ik meet plezier te kunnen dragen
Ilona Bodaan Ilona Bodaan uit Spijkenisse schreef op 23 januari 2018 om 08:56
Hoi Edith,

Je hebt mij (ons) en Djayden de eerste dagen ons nieuwe leven erg fijn bijgestaan met aandacht, steun en kennis. De klik was daar, je wist wat je moest doen en i.p.v. alles zelf te doen, deed je het voor en liet je mij de ruimte op mijn nieuwe moederschap en zorg voor onze lieve Djayden zelf te ontdekken en te leren. Nogmaals bedankt voor jouw komst en ondersteuning. Mocht er ooit een volgende keer komen dan weet ik je te vinden.

Warme groetjes van Ilona, Edwin en Djayden
Kyra kloet Kyra kloet schreef op 18 januari 2018 om 11:57
Ik heb mogen genieten van de kraamhulp van Edith.
Ik vond het super fijn hoe ze me de dingen heeft geleerd en hoe ze voor mij en me kleine Guust heeft gezorgd en niet te vergeten me vriend Dominic.
Ik vond het erg gezellig en het voelde heel fijn ik kon alles met haar bespreken en dat gaf me een veilig gevoel. Ik hoop dat mocht ik nog een kindje krijgen ik dan weer op Edith kan bouwen. Ik kon me geen beter kraamhulp wensen
Nogmaals super bedankt namens ons alle 3

Liefs Dominic, Kyra en Guust