Schrijf een nieuw bericht voor Edith

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
53 berichten.
Stella, Arthur en Anne Stella, Arthur en Anne heeft geschreven op 26 augustus 2018 om 16:53
Lieve Edith,

Wat hadden we zonder jou gemoeten in de eerste week na de geboorte van Stella?!
Vanaf het eerste moment nam je alle taken heel natuurlijk op je, er was weinig uitleg nodig om jou je draai in ons huis te laten vinden. Je was er om al je adviezen en kennis (een hoop!) te delen, ons geheel te ontzorgen en bood een luisterend oor in deze emotionele periode. Met je professionele én persoonlijke benadering heb je ons in korte tijd klaargestoomd om op eigen krachten ons gezinnetje te runnen, en daar zijn we je erg dankbaar voor!

We zullen je zeker aanbevelen bij zwangere stellen in onze omgeving. Nogmaals, dank je wel! Stella, Arthur en Anne
Babeth, Daniel, Sebastiaan en Erik Babeth, Daniel, Sebastiaan en Erik heeft geschreven op 10 augustus 2018 om 09:10
Wat een geluk om Edith in onze kraamweek te treffen! Een kraamverzorgster met veel verstand van zaken en een professionele maar persoonlijke benadering. Ze gaf gevraagd en ongevraagd op een aangename manier advies, ook aan haar tips op het gebied van borstvoeding en dragen heb ik veel gehad. Bonus? Ons zoontje van 3,5 was ook dol op Edith, liefst had hij haar elke ochtend voor zichzelf gehouden en een treinbaan gebouwd. Dit keer geen opluchting om het huis weer ‘voor onszelf’ te hebben. We vonden het allemaal een beetje jammer dat de week zo snel voorbij was gevlogen.
Inge Inge heeft geschreven op 7 augustus 2018 om 05:50
Wij hadden met een clubje van de zwangerschapsyoga het idee opgevat om een draagconsult te doen en kwamen bij Edith uit. Omdat nog niet iedereen bevallen was had ik eerst contact opgenomen om te vragen wat de mogelijkheden waren. Edith belde me direct op om de mogelijkheden door te spreken en we konden op zeer korte termijn al een afspraak plannen.
Omdat een aantal van ons nog geen idee had wat precies de opties waren, kregen we eerst uitgebreid uitleg over de verschillende opties waarna we daarna gingen oefenen met wat onze voorkeur had. Dit was voor iedereen verschillend maar Edith had alle soorten (rekbaar, geweven, draagzak) bij zich incl. oefenpop. Omdat mijn zoontje (op dat moment 5wk) er ook bij was heb ik zelf na het oefenen met de oefenpop ook met hem kunnen oefenen. Wat ik heel prettig vond want Edith kom direct feedback geven.
Na afloop van het consult hadden we de mogelijkheid om direct een mooie kwaliteit doek bij haar aan te schaffen. Maar hier werd niet op aangestuurd, het was heel vrijblijvend!
Ook kregen we een aantal dagen na het consult een mailtje met of er nog vragen waren nadat we zelf thuis nog wat hadden kunnen oefenen.
Iedereen was erg tevreden en we besloten eigenlijk direct al om over een jaar een consult rugdragem bij Edith te gaan doen!
Nerea & Paul & Nora Nerea & Paul & Nora heeft geschreven op 30 juli 2018 om 18:39
Edith, ontzettend bedankt voor je hulp in de kraamweek! Professioneel, kundig en respectvol maar ook warm en erg vriendelijk!

De borstvoeding gaat nu als vanzelf maar wij betwijfelen of dat zonder jouw uitstekende hulp nu ook zo geweest zou zijn.

Nogmaals bedankt; voor een volgende baby komen we zeker bij je terug!

Groeten,

Nerea, Paul en Nora
Fam van Vugt Fam van Vugt heeft geschreven op 15 juli 2018 om 20:18
Onze vorige kraamweek hadden wij Edith en toen we hoorde dat ze voor haar zelf gingen beginnen wisten wij t zeker! Mochten wij ooit nog kraamzorg nodig hebben willen we haar!!
Ook deze kraamweek vloog voorbij! Nu was het wel weer anders want naast de baby waren er nog 2 kinderen van onder de 3 jaar...!
Maar wat was het fijn...
Vanaf het eerste contact moment voelde het weer goed.

Ik vroeg onze dochter van 3 (nu Edith zo'n 3 weken 'weg' is) wat vond je van Edith? 'leuk en lief'! En wat mis je het meeste? 'Dat ik overal mee mocht helpen, Tom(de baby) aaien en boekjes lezen! Dus ik vind 3 dingen het allerleukste'

Elke dag rende onze dochter naar de deur. Waar ze normaal wat afwachtend is, was dit nu minimaal! Er was een hele leuke klik. En natuurlijk is de kraamhulp er voor de moeder en baby..maar het doet mij/ons heel goed om te zien hoe goed ze was/is met partner en overige kids!! Niet opdringerig enz, maar lief, geduldig, betrekt ze, denkt mee enz! Top dus!

Edith is een lief, vriendelijk, betrouwbaar, zorgzaam, professioneel en betrokken persoon! Ze zegt wat ze doet, doet wat ze zegt. Ook grote pluspunten zijn haar ervaring/kennis/geduld met het helpen/begeleiden van borstvoeding geven! Ik zelf was hier al bekend mee, maar elke keer weer is het fijn om iemand naast je te hebben die er verstand van heeft en je wil helpen! En daarnaast haar kennis van het dragen(wat altijd van pas kan komen) )!

Ondanks dat je een vrij 'onbekend persoon een week lang in huis hebt voelde het met haar erbij nog steeds als thuis!!
Maarten en Milou Maarten en Milou heeft geschreven op 12 juni 2018 om 18:06
Tijdens de kraamweek hebben wij veel opgestoken van Edith. Zij heeft een rustig karakter waardoor haar uitleg helder en duidelijk is. Ze toont geduld legt het opnieuw uit wanneer wij vragen hebben. We hebben veel ondersteuning ontvangen en ze laat ons ontdekken hoe we met een situatie om kunnen gaan. We hebben haar manier van werken en omgang als zeer prettig ervaren en we kijken er positief op terug.
Kenrick, Mijke, Renee & Mila Kenrick, Mijke, Renee & Mila heeft geschreven op 1 juni 2018 om 17:41
Een betere kraamstart na je bevalling kan je je niet wensen!
Fijn om iemand in je huis te hebben die opgaat in het gezin, die actief is, die niet vraagt maar doet.
Edith, wij kijken allen terug op een hele fijne, warme en bijzondere kraamtijd en daar willen wij je erg voor bedanken.
Ria en Wesley Ria en Wesley heeft geschreven op 15 mei 2018 om 20:30
Na veel valse beloftes van alles en iedereen was Edith gelukkig onze rots in de branding. Edith is heel goed in haar werk en kijkt ook met een menselijk oog naar de situatie, ze heeft veel kennis in huis en geeft dit graag mee in de kraamweek. Edith is heel zorgzaam en attent, Edith ziet in alles het positieve. Edith gaat zo op in haar werk dat ze (in mijn ogen) zichzelf een beetje vergeet. Wij raden Edith zeker aan, je zal er geen spijt van krijgen.... Edith nogmaals onze dank, wij waarderen het wat je allemaal voor ons gedaan hebt.

P.s. wij denken eraan om nog een draagdoek consult te volgen bij jou

Groeten,

Ria en Wesley
hiske hiske heeft geschreven op 24 maart 2018 om 09:33
Heel erg bedankt voor de fijne kraamtijd die je ons gegeven hebt! Edith is een lieve vrouw die ons erg goed geholpen heeft. Ze is erg geduldig en vriendelijk, als je haar iets vraagt doet ze het voor je, ze is lief voor de baby en zijn zus en werkt erg goed. We zijn erg tevreden en raden haar dan ook zeker aan!
Tom & Yvette Tom & Yvette heeft geschreven op 20 maart 2018 om 19:19
Hoi Edith,
We hebben een hele fijne kraamweek met je gehad. Je hebt ons goed op weg geholpen met de verzorging van Alice, de opstart van de borstvoeding en het beantwoorden van onze vragen. En onze draagdoek wordt vast een succes.

Groetjes Tom Yvette en Alice
lilian lilian heeft geschreven op 11 maart 2018 om 11:13
Afgelopen vrijdag een super leuke middag gehad met Edith over de draagdoek. Alles goed en duidelijk uitgelegd hoe je moet dragen en hoe je de draagdoek het beste kan vouwen en knopen. Nu nog even wachten tot de kleine er is en dan hoop ik meet plezier te kunnen dragen
Ilona Bodaan Ilona Bodaan uit Spijkenisse heeft geschreven op 23 januari 2018 om 08:56
Hoi Edith,

Je hebt mij (ons) en Djayden de eerste dagen ons nieuwe leven erg fijn bijgestaan met aandacht, steun en kennis. De klik was daar, je wist wat je moest doen en i.p.v. alles zelf te doen, deed je het voor en liet je mij de ruimte op mijn nieuwe moederschap en zorg voor onze lieve Djayden zelf te ontdekken en te leren. Nogmaals bedankt voor jouw komst en ondersteuning. Mocht er ooit een volgende keer komen dan weet ik je te vinden.

Warme groetjes van Ilona, Edwin en Djayden
Kyra kloet Kyra kloet heeft geschreven op 18 januari 2018 om 11:57
Ik heb mogen genieten van de kraamhulp van Edith.
Ik vond het super fijn hoe ze me de dingen heeft geleerd en hoe ze voor mij en me kleine Guust heeft gezorgd en niet te vergeten me vriend Dominic.
Ik vond het erg gezellig en het voelde heel fijn ik kon alles met haar bespreken en dat gaf me een veilig gevoel. Ik hoop dat mocht ik nog een kindje krijgen ik dan weer op Edith kan bouwen. Ik kon me geen beter kraamhulp wensen
Nogmaals super bedankt namens ons alle 3

Liefs Dominic, Kyra en Guust