Schrijf een nieuw bericht voor Edith

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
44 berichten.
Tom & Yvette Tom & Yvette heeft geschreven op 20/03/2018 om 19:19:
Hoi Edith,
We hebben een hele fijne kraamweek met je gehad. Je hebt ons goed op weg geholpen met de verzorging van Alice, de opstart van de borstvoeding en het beantwoorden van onze vragen. En onze draagdoek wordt vast een succes.

Groetjes Tom Yvette en Alice
lilian lilian heeft geschreven op 11/03/2018 om 11:13:
Afgelopen vrijdag een super leuke middag gehad met Edith over de draagdoek. Alles goed en duidelijk uitgelegd hoe je moet dragen en hoe je de draagdoek het beste kan vouwen en knopen. Nu nog even wachten tot de kleine er is en dan hoop ik meet plezier te kunnen dragen
Ilona Bodaan Ilona Bodaan uit Spijkenisse heeft geschreven op 23/01/2018 om 08:56:
Hoi Edith,

Je hebt mij (ons) en Djayden de eerste dagen ons nieuwe leven erg fijn bijgestaan met aandacht, steun en kennis. De klik was daar, je wist wat je moest doen en i.p.v. alles zelf te doen, deed je het voor en liet je mij de ruimte op mijn nieuwe moederschap en zorg voor onze lieve Djayden zelf te ontdekken en te leren. Nogmaals bedankt voor jouw komst en ondersteuning. Mocht er ooit een volgende keer komen dan weet ik je te vinden.

Warme groetjes van Ilona, Edwin en Djayden
Kyra kloet Kyra kloet heeft geschreven op 18/01/2018 om 11:57:
Ik heb mogen genieten van de kraamhulp van Edith.
Ik vond het super fijn hoe ze me de dingen heeft geleerd en hoe ze voor mij en me kleine Guust heeft gezorgd en niet te vergeten me vriend Dominic.
Ik vond het erg gezellig en het voelde heel fijn ik kon alles met haar bespreken en dat gaf me een veilig gevoel. Ik hoop dat mocht ik nog een kindje krijgen ik dan weer op Edith kan bouwen. Ik kon me geen beter kraamhulp wensen
Nogmaals super bedankt namens ons alle 3

Liefs Dominic, Kyra en Guust